ITT A NAGY HAJFESTÉK TESZTELÉS!

Ismerkedj meg a márkákkal, válaszd ki a neked tetszőt és akár te lehetsz a 240 tesztelő egyike, aki ki is próbálhatja a kiszemelt hajfestéket!

Négy csodás hajfesték márka, számtalan stílus és árnyalat. Te melyiket próbálnád ki?

.

2022-ben a legújabb trendek által inspirált Syoss elhozza számodra idén az év legtrendibb színeit.

Az új Syoss Inspired by Pantone természet ihlette árnyalatai biztosan tökéletes választás lesznek számodra. Mindegyik árnyalatnak megvan a saját története és világa, melyet a természet, a különböző formák és érzelmek inspiráltak a Pantone Color által. Különböző SZÍNVILÁGOK, melyekben önmagunkra találhatunk.

Vibráló színintenzitás, több héten át tartó színek & kevésbé* töredezett haj a Syoss Color árnyalataival.

Élvezd a szalonszépségű haj erejét otthon!

*kezeletlen hajhoz képest

.

.

Intenzív színek és gazdag ápolás ammónia nélkül. A Syoss Oleo Intense árnyalatai ammóniamentes, tartós olajhajfestékek, melyek gyengédek a hajhoz, miközben árnyalattól függő őszhajfedést biztosítanak.

A formulában található ápoló olajok segítik a színpigmenteket, hogy mélyen a hajszálak rostjaiba hatoljanak, így biztosítva a gazdag, hosszan tartó színeredményt.

A termék dobozában található hajbalzsam ápoló fair trade argánolajat tartalmaz, amely puhává, selymessé és ragyogóvá varázsolja a hajat. Intenzíven ápol hajfestés után az erős és egészséges kinézetű hajért.

.

.

Fedezd fel a LIVE páratlan és intenzív színárnyalatait és fejezd ki kreativitásod! Légy önmagad és válaszd ki kedvenc hajszíned!

Köztudott tény, hogy nincs szépség színek nélkül. Végülis, ki akar egy egyhangú világban élni? Az élet a kísérletezésről és gyakran a kockázatok bevállalásról szól, hiszen így ismerheted meg önmagad és így válhatsz magabiztossá. Mi az olyan embereket ünnepeljük, akik egyedi módon élik életüket, akik jól érzik magukat a bőrükben és mosolyognak, amikor csak tudnak. Találd meg azt a hajszínt, amivel igazán önmagad érezheted magadat! Válassz az igazán egyedi hajszínező vagy tartós hajfesték árnyalatokból és alkosd meg saját egyedi stílusodat a Schwazkopf Live márkával!

A te hajszíned, a te stílusod.

.

.

Fedezd fel a piacvezető Palette gyönyörű árnyalatait! A Palette Deluxe tápláló hajfesték koncentrált színpigmentekkel segít megőrizni a hosszan tartó színeredményt és csillogást.

A termék dobozában található kényeztető ápoló hajpakolás marula olajjal kisimítja a hajszálak felületét és ragyogó fényt biztosít a hajnak.

Próbáld ki a gazdag festékkrém erejét és élvezd a formula csodálatos eredményét hajtövektől a hajvégekig.

.

TALÁLD MEG A HOZZÁD PASSZOLÓ HAJFESTÉKET!

Nem egyszerű rálelni a tökéletes hajfestékre, azonban ezzel a tesztelési lehetőséggel közelebb juthatsz hozzá, hiszen nemcsak a színárnyalatot, de a márkát is megválaszthatod. Ha a fentiek közül bármelyik is felkeltette érdeklődésed akkor már csak néhány kattintásra vagy a színárnyalat kiválasztásától és a jelentkezéstől.

Érdemes figyelni, mert minden márkára limitált ideig lehet jelentkezni és márkénként 60 tesztelőt keresünk. A márkák tesztelési lehetősége a helyek számának csökkenésével változik. A kiválasztásra kerülő jelentkezők egy általuk ezen a jelentkezési felületen választott színárnyalatot próbálhatnak ki tesztelői csapatunk részeként.

FONTOSkérjük, csak akkor jelentkezzha jelenlegi hajszínedhez közeli színt szeretnél kipróbálni, illetve a LIVE termék választása esetén hajszíned jelenleg világos árnyalatú. 


Összesen 240 fő TESZTELŐT KERESÜNK, akik kipróbálást követően elmondják véleményüket a dm weboldalán a kipróbált árnyalatról, valamint egy kérdőív formájában is; kérjük akkor jelentkezz, ha ezt vállalod.

Válaszolj néhány kérdésünkre, válaszd ki azt a márkát és színt, amelyet szívesen kipróbálnál, add meg e-mail címed és nyomd meg a “JELENTKEZEM” gombot, illetve ne felejts regisztrálni a pixibox.hu oldalon is!

Ha a véletlen neked kedvez, a tesztelői csomagodban elküldünk részedre 2 db-ot a választott márkájú és színárnyalatú hajfestékből, végül már csak a véleményedet kell elmondanod nekünk egy kérdőíven, valamint néhány mondatban a dm weboldalán a kipróbált árnyalatról.

Jelentkezés előtt kérjük olvasd el a tesztelői feltételeket, szabályzatot, melyet a lap alján, a lábjegyzetben találsz a “Szabályzat” linken.

A jelentkezési időszak lezárult, köszönjük, hogy benéztél.

nap maradt hátra