Μεγάλος Διαγωνισμός για τα 4 κοινωνικά μας δίκτυα (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube). 4 Νικητές, 4 Δώρα, 1 δώρο ανά κοινωνικό δίκτυο.

Μεγάλος Διαγωνισμός για τα 4 κοινωνικά μας δίκτυα (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube). 4 Νικητές, 4 Δώρα, 1 δώρο ανά κοινωνικό δίκτυο. #MySystemLand
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό μας πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες, που αναφέρονται ανά κοινωνικό δίκτυο. Μπορείτε να θέσετε συμμετοχή παράλληλα και στα τέσσερα κοινωνικά δίκτυα. 
Το ποιο δώρο θα δοθεί ανά κοινωνικό δίκτυο θα επιλεχτεί τυχαία. Παρόλα αυτά ο νικητής θα κερδίσει το δώρο, που επιθυμεί.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2019 στις 23:59. Η κλήρωση και η τυχαία επιλογή του δώρου ανά κοινωνικό δίκτυο θα γίνουν στις 21 Ιανουαρίου 2019 στις 13:00. Στη συνέχεια θα ανοικοινωθούν και οι 4εις νικητές.

Αναλυτικά οι κανόνες:
ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:
https://www.facebook.com/MySystemLand
1) LIKE στη σελίδα της MySystemLand στο Facebook
2) SHARE τη φωτογραφία του διαγωνισμού – Δημόσια Κοινοποίηση
3) Επιλέξτε συναίσθημα στη φωτογραφία για να επιλέξετε δώρο
LIKE – Ασύρματο Ποντίκι
LOVE – Μαγνητικό Σκάκι
Wow – Φουσκωτό Πράσινο με μαξιλάρι
Ηaha – Powerbank

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ TWITTER:
https://twitter.com/MySystemLand
1) FOLLOW τη σελίδα της MySystemLand
2) RETWEET της φωτογραφίας του διαγωνισμού
3) Αφήστε 1 μόνο σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία με το δώρο, που επιθυμείτε. Το σχόλιο για κάθε δώρο είναι συγκεκριμένο. Είναι με πορτοκαλί γράμματα δίπλα στη φωτογραφία του δώρου και αρχίζει με #MySystemLand.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/mysystemland
1) FOLLOW τη σελίδα της MySystemLand
2) Αφήστε 1 μόνο σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία με το δώρο, που επιθυμείτε. Το σχόλιο για κάθε δώρο είναι συγκεκριμένο. Είναι με πορτοκαλί γράμματα δίπλα στη φωτογραφία του δώρου και αρχίζει με #MySystemLand.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE:
https://youtu.be/2hNLmN6xACw
1) Subscribe στο κανάλι MySystemLand
2) Αφήστε 1 μόνο σχόλιο κάτω από το βίντεο με το δώρο, που επιθυμείτε. Το σχόλιο για κάθε δώρο είναι συγκεκριμένο και μπορείτε να το βρείτε παρακολουθώντας το βίντεο. Είναι με πορτοκαλί γράμματα δίπλα στη φωτογραφία του δώρου και αρχίζει με #MySystemLand.

Έληξε ο διαγωνισμός!

0

days left