Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα στο Madalena’s Family Rooms στην Τήνο.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα μοναδικό 3ημερο στην Τήνο το οποίο σας το προσφέρουμε σε συνεργασία με επιχειρηματίες της  Τήνου

Η Τήνος φορά τα καλοκαιρινά της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες της. Που ξέρετε μπορεί να είστε εσείς ο/η τυχερός/η  και να κερδίσετε ένα 3ημερο για δύο άτομα στην Τήνο στο Madalena’s Family Rooms

Τι περιλαμβάνει το δώρο:

Για να λάβετε συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε 2 απλά βήματα:

  1. Ακολουθήσετε τις επιχειρήσεις στο Facebook
  2. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό από την φόρμα και κάντε Tag ποιον θα θέλατε να πάρετε μαζί σας

Πάρτε μέρος στο νέο Διαγωνισμό | Ακολουθήστε τις σελίδες μας και κοινοποιήστε τον διαγωνισμό όπου μπορείτε…

Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε

Ακολούθησε μας στο Instagram

Λίγα λόγια για την Τήνο

Είναι ένα πανέμορφο νησί στις Βόρειες Κυκλάδες, ανάμεσα στην Άνδρο και τη Μύκονο. Η Τήνος, αν και είναι διάσημη κυρίως για τον Ιερό Ναό της Παναγίας και το προσκύνημά της , ξεχωρίζει και για τον πολιτιστικό και ιστορικό της πλούτο, τις παραδόσεις, τα γραφικά χωριά, τα εντυπωσιακά της τοπία και φυσικά τη μαρμαροτεχνία , καθώς έχει μακρά παράδοση στη γλυπτική, με σπουδαιότερο εκπρόσωπο τον Γιαννούλη Χαλεπά.

Στα χωριά της Τήνου θα έχεις την ευκαιρία να θαυμάσεις αγάλματα και άλλες εντυπωσιακές δημιουργίες Τηνίων καλλιτεχνών.

Επιπλέον, το νησί προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό και δραστηριότητες. Τέλος το καλοκαίρι φιλοξενεί πολιτιστικά φεστιβάλ και δρώμενα, ενώ στην παραλία της Κολυμπήθρας λειτουργεί μία από τις πρώτες σχολές surf που άνοιξαν στην Ελλάδα.

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφθούν το Cyclades24 και στη συνέχεια το tab του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (Όνομα, Επίθετο, Email,) και να αποδεχθούν τους όρους.

O/η κάθε συμμετέχων / ουσα, προκειμένου να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να επισκεφτεί τις ιστοσελίδες του διαγωνισμού,  να τις ακολουθήσει και να κοινοποιήσει το διαγωνισμό στα Social Media


Θέλεις πολύ το ταξίδι; Έχεις περισσότερες πιθανότητες
Ο/η κάθε συμμετέχων / ουσα μπορεί να συμμετάσχει μία και μόνο φορά στο διαγωνισμό, ωστόσο σε κάθε κοινοποίηση σε σελίδες, ομάδες, ή σε προφίλ αποκτά περισσότερες συμμετοχές έτσι ώστε να κερδίζει, αποκτώντας περισσότερους πόντους. Επίσης περισσότερες συμμετοχές κερδίζει ακολουθώντας όσο περισσότερα Social Media.

Όροι και προϋποθέσεις:

  1. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 08 Ιουνίου έως τις 22 Ιουνίου του 2021
  2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου 2021 το απόγευμα
  3. Ο νικητής θα είναι ένας (1) και θα κερδίσει δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με βάση την διαθεσιμότητα (εξαιρούνται οι εορτές και αργίες καθώς και η περίοδος 23/7-30/8)
  4. Η διανυκτέρευση θα καθοριστεί κατόπιν επικοινωνίας του νικητή με το κατάλυμα πάντα με βάση την διαθεσιμότητα
  5. Follow τους λογαριασμούς 
  6. Κοινοποίηση του διαγωνισμού από την φόρμα
days
459
entries